Tijesta s alternativnim brašnom, looplish u pizzeriji, pecivo napravljeno s opremom za pizzeriju. Fokus na pizzu i koktele.
Tržište restorana, a posebno svijet pizze, sve više zahtijeva profesionalce koji se stalno razvijaju i sposobni su stvarati tradicionalne ili inovativne proizvode koji mogu konkurirati novim trendovima.
Napredni tečaj 3. stupnja Cilj tečaja je prenijeti ključna teorijska i praktična znanja za sve izazovnije i zahtjevnije tržište. Program uključuje sate posvećene učenju i usavršavanju praktičnih vještina u teorijskim sesijama, bitnih za stjecanje prave svijesti i znanje o tome kako ubrati plodove vlastitog rada. Tečaj će omogućiti studentima da steknu vještine u alternativnim brašnima, korištenju poolish prefermenta i pripremi malih peciva koristeći opremu dostupnu u pizzeriji. Također će se detaljno istražiti tema koktela u pizzeriji: odabir pravih sastojaka, tehnike miješanja i kombiniranje kako biste poboljšali svoju ponudu.
Tečaj je prikladan za one koji su pohađali program napredne obuke 1. ili 2. stupnja ili oni koji već imaju iskustva u tom području i žele steći nova teorijska i praktična znanja kako bi nadopunili svoje stručno osposobljavanje. Također je prikladno za one koji žele usvojiti nove tehnike ili modele upravljanja kako bi bolje organizirali svoje poslovanje ili diverzificirali svoju gastronomsku ponudu.