Skip to main content

Emanuele Sciortino


Mlad i društven, strastven prema svijetu pečenja i ugostiteljstva općenito, Emanuele je započeo svoju profesionalnu karijeru u vrlo ranoj dobi, radeći nekoliko godina kao barmen i kuhar, sve dok 2004. nije otvorio vlastiti restoran, Pizzeria Ai Portici. Odlučan u usavršavanju svojih vještina, pohađao je tečajeve pečenja kruha, a potom i tečajeve pizzerije. U studenom 2018. pohađao je i uspješno završio tečaj za majstora instruktora.

Profesionalna iskustva

  • 2004. do danas Vlasnik pizzerije Ai Portici, Paternò, Catania
  • 2001-2004 Barmen u Caffè Antares, Paternò, Catania
  • 1997. – 2000. Barmen u Caffè Elite, Paternò, Catania
  • 1997. – 2004. Chef de Range na poziv za catering usluge Barmen
  • 1991. – 1997. Barmen u Baru Lo Faro, Paternò
preloader