Skip to main content

Fabio Sebastiani


Fabiova profesionalna karijera obuhvaća razna iskustva u prehrambenoj industriji: od pomoćnika u delikatesama u supermarketu do voditelja supermarketa, od vlasnika pizzerije do voditelja velikog restorana brze hrane i pizzerije. Pohađao je nekoliko tečajeva obuke u industriji pizze, uključujući tečaj za certificiranog glavnog instruktora u svibnju 2014. Trenutno je voditelj restorana "Le Buonevoglie" u trgovačkom centru u Padovi. Kontakt je osoba za tečajeve za pizza kuhare u području Padove, a također obučava pizza kuhare u inozemstvu (Kina, Njemačka). Pruža tehničko i proizvodno savjetovanje u Italiji i inozemstvu.

Stručna priznanja

  • 4. mjesto u kategoriji pizze od dva dijela na Svjetskom prvenstvu u pizzi 2015., Parma
  • 1. mjesto u kategoriji Two-Way Pizza na Svjetskom prvenstvu u pizzi 2018., Parma
  • 1. mjesto, ekipna kategorija, Svjetsko prvenstvo u pripremi pizze 2018., Parma

Profesionalna iskustva

  • 2003./2011. Vlasnik pizzerija Jolly s dostavom hrane sa sjedištem u Miri i Padovi
  • 2011. Direktor supermarketa „Prix“
  • 2011./2012. Zamjenik voditelja odjela delikatesa i suhomesnatih proizvoda u supermarketu Rossetto
  • 2012. – danas Voditelj restorana pizzerije Le Buonevoglie u Giotto Centru u Padovi
  • 2014. – Glavni instruktor za tečajeve i savjetovanje za pizza kuhare u Italiji i inozemstvu
preloader