Stručna priznanja
- 2009. 2. mjesto Napuljska pizza STG, Svjetsko prvenstvo u pizzi
- 2010. 2. mjesto na natjecanju Pizza a Due, Paris Trophy
- 2010. 1. mjesto Pizza u tavi, Scalea Trophy
- 2011. 2. mjesto u kategoriji pizza bez glutena, Svjetsko prvenstvo u pripremi pizze
- 2011. 2. mjesto; Napuljska pizza STG, Svjetsko prvenstvo u pripremi pizze
- 2011. Ismecert certifikat za proizvodnju napuljske pizze STG u pizzeriji u vlasništvu tvrtke
- 2012. – Kvalifikacijski certifikat za suca na Svjetskom prvenstvu u pizzi
Profesionalna iskustva
- 1992. Pripravnik za pizzu u Palinuro tijekom ljetnih i zimskih vikenda
- 1996. Pizza chef u pizzeriji u Caselle u Pittari (SA)
- 1997 Otvorenje pizzerije La Pietra Azzurra u Caselle u Pittari (SA)
- 2012. Konzultant u Caracasu, Venezuela za projekt Pizza nel Cuore; konzultant u Bogoti, Kolumbija za projekt Pizza nel Cuore
- 2015. Otvorenje pizzerije Pizz e Maccarun u Sala Consilina
- Učitelj u akademiji Gambero Rosso