Skip to main content

Philip Marini


Filippo Marini radi u ugostiteljstvu od malih nogu, isprva kao konobar, a kasnije kao kuhar pizze. Godine 2005. započeo je karijeru kao poduzetnik, upravljajući dvije lokacije i uspješno vodeći pizzeriju Nord Est u Normi, u pokrajini Latina. U lipnju 2016. postao je glavni instruktor u školi talijanskih kuhara pizze.

Profesionalna iskustva

  • 2013. – danas Vlasnik i kuhar pizzerije u zadruzi „Il Principino“, Norma (LT)
  • Od 2011. do 2013. vlasnik tvrtke za hranu i piće, 3M SAS di Filippo Marini, kao jedini direktor i zaposlenik u Normi ​​(LT)
  • 2005. – 2011. Voditelj ugostiteljskog objekta unutar gradskog sportskog kompleksa kao pravni zastupnik i zaposlenik zadruge Nord Est u Normi ​​(LT)
  • 1998. Pizza Chef u zadruzi Idea Lavoro
  • 1997. Konobar u restoranu La Piccola Fontana, Norma (LT)
preloader