Skip to main content

Adolfo Rastelli


Adolfovo obrazovno i profesionalno putovanje u početku ga je vodilo do raznolikih profesionalnih iskustava: instruktor plivanja, kuhar pizze za obiteljski posao i pomoćnik u nabavi za tvrtku za obuću. Ta su mu iskustva omogućila razvoj izvrsnih međuljudskih vještina i vještina odnosa s kupcima. Od 2007. godine vodi obiteljski restoran s preko 15 zaposlenika i značajnim dnevnim protokom kupaca, što mu je omogućilo razvoj izvrsnih vještina vođenja i upravljanja osobljem. U studenom 2018. uspješno je završio tečaj za majstora instruktora.

Profesionalna iskustva

  • 2001. i 2002. spasilac u Residence Hotel Paradiso, Martinsicuro Teramo
  • 2001. – 2005. Pizza Chef u restoranu Il Nibbio Pizzeria, Martinsicuro Teramo
  • 2003.-2004. Instruktor plivanja i fitnessa u vodi u sportskom društvu Delphinia, San Benedetto del Tronto
  • 2004. Poljoprivredni radnik na farmi Lepore, Colonnella, Teramo
  • 2005. – 2007. Službenik nabave u Best Srl, San Benedetto del Tronto
  • 2007 do danas Poduzetnik i pizza chef u Ristorante Pizzeria il Nibbio
preloader