Skip to main content

Massimo Quondamatteo


Glavni instruktor i stručnjak za pizzu Massimo Quondamatteo glavni je instruktor u Scuola Italiana Pizzaioli, jednoj od najprestižnijih institucija posvećenih umjetnosti i znanosti pizze. S dugogodišnjim iskustvom u industriji, obučio je bezbroj ambicioznih pizzaioli, dijeleći svoje dubinsko znanje o fermentaciji tijesta, odabiru brašna i naprednim tehnikama pečenja. Njegova stručnost nadilazi podučavanje: on je također tehnički stručnjak za Molino Agugiaro & Figna, poznati talijanski brend koji stoji iza brašna Le 5 Stagioni, široko priznatog po svojoj kvaliteti i inovacijama u profesionalnoj pripremi pizze. Strastven u dijeljenju svog znanja, Massimo surađuje s vodećim kulinarskim organizacijama diljem svijeta, uključujući APYCE (Asociación de Pizzerías y Casas de Empanada), gdje predaje specijalizirane tečajeve i praktične radionice. Njegova posvećenost vještinama odvela ga je diljem svijeta, radeći uz kuhare, ugostitelje i profesionalce u hrani kako bi usavršio tehnike i podigao standarde izrade pizze u tradicionalnim i modernim stilovima. Uz ulogu u Scuola Italiana Pizzaioli, Massimo je također jedan od prvih instruktora pizze na "Pizza.it", utjecajnoj platformi koja je odigrala ključnu ulogu u promicanju autentične talijanske kulture pizze na međunarodnoj razini. Njegovo duboko poznavanje znanosti koja stoji iza tijesta za pizzu i sposobnost prilagodbe različitim stilovima, bilo da se radi o napuljskom, rimskom ili suvremenom gurmanskom, čine ga traženim mentorom u industriji. Osim toga, Massimo već više od 20 godina surađuje sa Sirman Spa, vodećom talijanskom tvrtkom i svjetski poznatim proizvođačem opreme za ugostiteljstvo. Njegovo dugogodišnje partnerstvo sa Sirmanom omogućilo mu je da ostane u prvom planu tehnoloških inovacija u ugostiteljskoj industriji, pomažući profesionalcima da optimiziraju svoju opremu i tehnike kako bi postigli rezultate najviše kvalitete. Njegova stručnost u profesionalnoj kuhinjskoj opremi, u kombinaciji s njegovim dubinskim znanjem o izradi pizze, čini ga ključnim resursom za one koji žele poboljšati učinkovitost i preciznost u svojim kulinarskim operacijama. S nepokolebljivom predanošću izvrsnosti, Massimo Quondamatteo nastavlja inspirirati i educirati, oblikujući budućnost pizze svojom stručnošću, strašću i predanošću svom zanatu.
preloader