Skip to main content

Tiziano De Filippis

Tehnički direktor - Padova - Parma

Tehnički direktor Talijanske škole za pizzu
Tiziano De Filippis je tehničar umjetnosti pizze koju on interpretira kao disciplinu. Svoje vještine razvijao je izravno u obiteljskoj pizzeriji, brinući se o tijestu i pečenju, upravljanju, blagovaonici i kuhinji, a istovremeno je razvijao vrijednosti predanosti, upornosti i metodičnosti u natjecateljskoj sportskoj aktivnosti koju kombinira sa svojim poslom. Od 2017. godine u potpunosti se posvetio, u Italiji i inozemstvu, razvoju i tehničkoj podršci brašna Le 5 Stagioni, brenda Agugiaro & Figna Molini posvećenog svijetu pizze. Od 2021. godine član je Odbora Škole talijanskih pizza majstora, sudjelujući u grupi glavnih instruktora škole, doprinoseći svim svojim iskustvom u području ponuđenih tečajeva, ali prije svega u dijelu upravljanja i vođenja.

Profesionalna iskustva

  • 1999 – 2009: Voditelj pizzerije u “Pizzeriji Da Roberto” u Caorleu; od 2006. do 2009.: Koordinator osoblja
  • 01/2010 – 05/2010: Pizza Chef u restoranu “La Vita” u Perthu, Australija
  • 05/2010 – 10/2010: Pizza Chef u pizzeriji “Pizza Loca” u Caorleu
  • 10/2010 – 05/2016: Voditelj sektora pizzerija i kuhara pizza u „Villi Foscarini Cornaro“ u
    Gorgo al Monticano
  • 06/2017 – 01/2021 Demonstrator tehničar i konzultant za “Agugiaro & Figna Molini Spa” u Italiji i inozemstvu.
  • Od 01/2021 do danas Tehnički direktor Škole za talijanske pizzarije
preloader