Stručna priznanja
- 2018 International Finger Pizza Champion, Tecnobar & Food, Padova
Profesionalna iskustva
- 1988. – 2020. Upravitelj pizzerije “Due più Due” u Tai di Cadoreu: specijaliziran za pizzerije, odgovoran za kontrolu kvalitete.
- Od 2014. predavač u pizzeriji i poljoprivredno-prehrambenom području u sjedištu En.aip Calalzo di Cadore “Pizza chef course”
- Travanj 2015. Član ispitne komisije za poljoprivredno-prehrambeni tečaj En.aip-a
- 2015. Nastavnik u tehničkoj primjeni u ime Talijanske škole za pizzu na “27. međunarodnoj konferenciji o molekularnoj biologiji” u Levico Terme
- 2016. Nastavnik u ime Škole talijanskih kuhara pizze za 120-satni tečaj za kuhare pizze organiziran u suradnji s ustanovom za obuku u Trentinu Alto Adigeu
- Od 2014. do danas, sudac natjecanja „Giro pizza d’Europa“