Skip to main content

5 godišnjih doba

Od odabira najfinijih žitarica do proizvodnje brašna, Le 5 Stagioni predstavlja najvišu kvalitetu među pizzerijama. Naš rad je rezultat stalnog istraživanja, inovacija i sirovina obrađenih najnaprednijim tehnologijama mljevenja. Vizija iza stvaranja ove linije proizvoda u Le 5 Stagioni je posvetiti naše proizvode i ljubiteljima tradicije i najsmjelijim eksperimentatorima, onima koji svoje kreacije pretvaraju u umjetnost, omogućujući svakom profesionalnom kuharu pizze da izrazi svoju kreativnost. Nudimo najfinija brašna i mješavine onima koji svakodnevno biraju izvrsnost, kvalitetu i pažljivo odabrane proizvode. Neprestano smo posvećeni nabavi najboljih sirovina, poboljšanju proizvodnih procesa i poštivanju okoliša, s projektima koji prihvaćaju i potiču kreposno ponašanje u cijelom lancu opskrbe: od žetve pšenice do proizvodnje pizze. Počinjemo daleko u prošlost, od tradicije mljevenja stoljetnog mlina, do naprednih tehnologija za proizvodnju visokoučinkovitih, svestranih brašna dizajniranih za svaku upotrebu u pizzerijama. Ističemo se rigoroznom kontrolom kvalitete naših proizvoda, s ciljem poboljšanja našeg rada i ponude proizvoda koji mogu dati dodatni poticaj kuharima pizza. Sve to, uvijek s okom na naš okoliš: naša brašna proizvode se isključivo korištenjem obnovljivih izvora energije, jer čvrsto vjerujemo da kvaliteta ne bi trebala ugroziti odgovornost prema okolišu.
Odabrali smo biti glavni sponzor Scuola Italiana Pizzaioli upravo kako bismo promovirali naše vrijednosti, kako bismo sa svim pizzarijima podijelili ono što zamišljamo za budućnost: pizzarije obučene najboljim tehnikama, poznavanjem najfinijih brašna i spremne prihvatiti promjene, kao i eksperimentirati s proizvodima najviše kvalitete, ali s posebnom pažnjom prema okolišu.

Idi na stranicu
preloader