Gioielina priča započela je na dva kotača, priča o strasti i domišljatosti, obiteljska priča. Bila je 1946. godina kada nas je bicikl, s kantama, odveo po najfinije mlijeko na svijetu s farmi Gioia del Colle. I tamo gdje su drugi vidjeli bicikl, mi smo vidjeli san, gradili smo staze, postigli smo ciljeve. Naša domovina, Murge, sa svojom poviješću između dva mora, intenzitetom svojih jantarnih nijansi, iskrenim karakterom i nepokolebljivim ponosom oduvijek nas je inspirirala. Zato smo predani odavanju počasti Apuliji, veličanstvenoj i nepogrešivoj, kroz umjetnost proizvodnje sira, stvarajući proizvode najviše kvalitete. Naša burrata sa zaštićenim geografskim podrijetlom i mozzarella sa zaštićenim geografskim podrijetlom, izrađene tradicionalnim vještinama, plod su ove predanosti. A zatim naš krem sir Cuor di Gioiella, scamorza, stracciatella i dimljeni sirevi – sve delicije u kojima 100% talijansko mlijeko postaje ključni sastojak, stvarajući izvrsnost. Danas, u eri u kojoj je pizza postala gurmanska, uranjamo u ovaj svijet s jasnom vizijom: transformirati “Made in Puglia” i njezino umijeće sirarstva u vrhunsko utjelovljenje talenta. Osluškujemo nove potrebe i transformiramo ih u sireve čija delikatnost, svježina, aroma, okus i tekstura nude neusporedivo iskustvo. Naš je cilj pružiti profesionalcima u pizzi proizvod koji uzdiže umjetnost i tehniku, spoj znanja i okusa. Želimo poboljšati jelo koje je postalo neprocjenjiva baština, jedno od čuda naše zemlje, sposobno govoriti univerzalnim jezikom koji ujedinjuje, okuplja i uzdiže radost koja dolazi iz uzvišenog. Tako svaki dan, uz velike majstore pizza kuhare, sudjelujemo u stvaranju iskustava… beskrajno dobrih.