Orogel prilagođen vama
Orogel Food Service podržava profesionalce u ugostiteljstvu da prevladaju svoje svakodnevne izazove ukusnim, svježim i uvijek spremnim proizvodom. Svaki recept u liniji Orogel Food Service pažljivo je osmislio Team Chef, grupa profesionalaca koji, zajedno s odjelom za istraživanje i razvoj, razvijaju nove proizvode, uvijek imajući na umu potrebe onih koji svakodnevno rade u ugostiteljstvu. Zato je nastao projekt. Orogel krojen po vašoj mjeri , prava konzultantska usluga osmišljena za svaki restoranski kanal, visoko personalizirana i prilagodljiva potrebama svakog pojedinog kupca.
Za kanal pizzerija
Klasična pizza, pizza na krišku, pinsa, pizza s tave, gurmanske pizze. A također i: kruh, focaccia, rustici i calzone. Pizzeria je, kao što znamo, umjetnost i zahtijeva maštu, kreativnost i okus. Ali i metodu, tehniku i kvalitetne sastojke. Povrće Orogel Food Servicea je tajna stvaranja savršene pizze svaki dan. Povrće je već oprano, očišćeno, nasjeckano i blanširano, što olakšava i ubrzava pripremu dodataka. Jednostavno skladištenje proizvoda omogućuje vam korištenje samo potrebnih količina, čime se bolje upravlja tokom i intenzitetom narudžbi. Širina asortimana proizvoda, od običnih do proizvoda s roštilja, čak i u različitim formatima, omogućuje vam jednostavno mijenjanje ponude, prateći trendove i sezonalnost.
Uz talijansku školu pizze
Strast za usavršavanjem i širenjem kulinarskih znanosti te želja za praktičnim iskustvom, eksperimentiranjem s novim okusima i aromama, karakteristike su koje Scuola Italiana Pizzaioli dijeli s Orogel Food Serviceom. Tu je započela Orogelova suradnja sa SIP-om, kako bi se svijetu pizzerija predstavila zdravost i prirodnost smrznutog povrća.
Orogel: čudo prirode
Orogel je zadruga poljoprivrednika koji uzgajaju povrće koristeći prirodno održivu metodu, zamrzavajući ga u roku od nekoliko sati nakon berbe. Priča koja je započela prije pedeset godina, čineći Orogel vodećim proizvođačem smrznutog povrća u Italiji. Njihova duboka povezanost s članovima omogućuje im potpunu kontrolu nad lancem opskrbe: od sjetve do berbe, od polja do stola.