Od doručka do aperitiva, kroz svakodnevno pečenje, koncept pekare predstavlja modernu pekaru koja poslužuje slatke i slane proizvode, kao i kafić koji poslužuje tople i hladne napitke. Jednostavno rečeno, predstavlja inovativnu mješavinu američkih utjecaja koja spaja naš model kafića, pekare i slastičarnice u jedinstveni format.
Talijanska škola pizze nudi novi program obuke za one koji žele otkriti ili produbiti svoje znanje o umjetnosti suvremene izrade kruha i peciva. Od tehnika mijesenja i dizanja tijesta do stvaranja kruha, focaccia i slastica, tečaj istražuje recepte, profesionalne metodologije i alate za optimizaciju proizvodnih procesa. Dizajniran isključivo za profesionalce i stručnjake iz industrije, usmjeren je na inovacije i zanatsku kvalitetu.
Tečaj je prikladan za profesionalce s bogatim iskustvom u području koji žele steći nova teorijska i praktična znanja kako bi unaprijedili svoju profesionalnu pripremu. Također je prikladan za sve koji žele usvojiti nove tehnike ili modele upravljanja kako bi bolje organizirali svoje poslovanje ili diverzificirali svoju kulinarsku ponudu.