Postati kuhar pizze omogućuje vam pridruživanje vrlo traženoj profesionalnoj kategoriji. Profesionalni kuhar pizza – napuljska pizza i prženje Cilj tečaja je prenijeti teorijsko i praktično znanje potrebno za pripremu savršene napuljske pizze. Kombinacija sati posvećenih učenju i usavršavanju praktičnih vještina s teorijskim vježbama bit će ključna za učenje svih tajni tradicionalne napuljske pizze i prženja. Tečaj je prikladan za one koji su već pohađali Profesionalni kuhar pizze 1. razine ili oni koji žele steći teorijske i praktične metode i znanja za poboljšanje proizvoda koji već proizvode.
Tečaj je namijenjen Oni koji žele proći program obuke za učenje tehnika proizvodnje, upravljanja tijestom, razvlačenja tijesta na napuljski način i tradicionalnih metoda kuhanja. Profesionalci u umjetnosti pečenja, vlasnici restorana koji žele produbiti svoja znanja, vještine i vještine potrebne za najbolju proizvodnju napuljske pizze i tradicionalne pržene hrane.