Postati pizza chef omogućuje vam da postanete dio vrlo tražene profesionalne kategorije na tržištu. Program Profesionalni pizza chef 1. razine ima za cilj prenijeti teorijsko i praktično znanje neophodno za besprijekornu pripremu klasične pizze. Izmjenjivanje sati posvećenih učenju i usavršavanju praktičnih vještina s teorijskim sesijama bit će temeljno za postizanje plodova vašeg rada. Tečaj je prikladan za ljude koji nemaju iskustva u tom području ili za one koji žele steći metodu i teorijsko-praktično znanje za poboljšanje proizvoda koji razvijaju.
Poznavanje mase : naučiti tehnike pripreme mase počevši od kemijsko-fizikalnih karakteristika smjese, hidratacije, vremena fermentacije i sazrijevanja.
Tehnike povlačenja : razviti ručne vještine za pravilno povlačenje tijesta, stvarajući ujednačenu i prikladnu podlogu za tijesto.
Upravljanje kuhanjem u pećnici. Optimizacija vremena i povrata kako bi se zajamčila učinkovitost u proizvodnji visokokvalitetnih pizza u profesionalnom okruženju.