Svijet velikih kvasnih proizvoda sve se više približava pizzerijama koje trebaju proširiti svoju bazu kupaca novim proizvodima uz svoju tradicionalnu pizzu.
U ovom tečaju obradit ćemo teoriju i praksu potrebnu za pripremu kultnih kvasnih proizvoda poput panettonea, colombe i slatke focaccie. Objasnit ćemo tehnike mijesenja i pečenja potrebne za stvaranje laganog i ukusnog kvasnog proizvoda za pizzerije koristeći različite vrste brašna, što vam omogućuje da svojim kupcima ponudite visokokvalitetan, personaliziran i ekskluzivan proizvod.
Dio tečaja usredotočit će se na male slastičarske proizvode, uključujući izradu nekih idealnih proizvoda za vašu pizzeriju, kao što su keksi, torte od prhkog tijesta, biskvit i kolač od šljiva. To će vam omogućiti da proširite svoj jelovnik domaćim proizvodima. To će unaprijediti vaš objekt upotpunjavanjem vaše kulinarske ponude i potpunim korištenjem dostupne opreme bez dodatnih ulaganja.
Tečaj je namijenjen profesionalcima i vlasnicima pizzerija i restorana koji žele dublje proučiti teoriju i praksu potrebnu za izradu panettonea, colombe i slatke focaccie u svojoj pizzeriji te steći vještine u svijetu malih slastica poput keksa, prhkog tijesta, biskvita i kolača od šljiva.