Kako napraviti okruglu pizzu na tanjuru, u tavi, na kori i kao focacciu.
Fokus na marketing pizzerija i fotografiju hrane
Tržište restorana, a posebno svijet pizze, sve više zahtijeva profesionalce koji se stalno razvijaju i sposobni su stvarati tradicionalne ili inovativne proizvode koji mogu konkurirati novim trendovima.
Napredni tečaj 1. stupnja Cilj tečaja je prenijeti ključna teorijska i praktična znanja za sve izazovnije i zahtjevnije tržište. Program uključuje sate posvećene učenju i usavršavanju praktičnih vještina u teorijskim sesijama, bitnih za stjecanje prave svijesti i iskorištavanje plodova vašeg rada. Također će se pružiti dubinska obuka o menadžmentu, administraciji i marketingu kako bi vam se pomoglo u organizaciji i maksimiziranju vašeg poslovanja. Ovaj sveobuhvatni tečaj omogućit će vam stjecanje stručnosti u raznim stilovima pizze, profesionalno ih snimajući kroz pažljivu poduku profesionalca za fotografiju hrane, koji će vam otkriti tajne i tehnike predstavljanja vašeg proizvoda u web i društvenim komunikacijama.
Tečaj je prikladan za one koji već imaju iskustva u području i žele steći nova teorijska i praktična znanja kako bi nadopunili svoje stručno obrazovanje. Također je prikladan za one koji žele usvojiti nove tehnike ili modele upravljanja kako bi bolje organizirali svoje poslovanje ili diverzificirali svoju gastronomsku ponudu.