Pizza bez glutena, kruh, napuljska pizza i rimska pizza na tanjuru.
Fokus na pivo i vino i njihove kombinacije
Tržište restorana, a posebno svijet pizze, sve više zahtijeva profesionalce koji se stalno razvijaju i sposobni su stvarati tradicionalne ili inovativne proizvode koji mogu konkurirati novim trendovima.
Napredni tečaj 2. stupnja Cilj tečaja je prenijeti ključna teorijska i praktična znanja za sve izazovnije i zahtjevnije tržište. Program uključuje sate posvećene učenju i usavršavanju praktičnih vještina u teorijskim sesijama, koje su ključne za stjecanje prave svijesti i iskorištavanje koristi vlastitog rada. Također će se pružiti dubinska upravljačka i organizacijska obuka kako bi se maksimizirala vrijednost vlastitog poslovanja. Tečaj će također pružiti stručnost u suvremenoj i napuljskoj STG pizzi, proizvodima bez glutena, izradi kruha te vinu i pivu za kreiranje specifičnih jelovnika. Cilj je ojačati vlastito ugostiteljsko poslovanje.
Tečaj je prikladan za one koji su pohađali program Profesionalni kuhar pizze 1. stupnja ili Oni koji su već stekli iskustvo u području i žele steći nova teorijska i praktična znanja kako bi nadopunili svoje stručno obrazovanje. Također su zainteresirani za sve koji žele usvojiti nove tehnike ili modele upravljanja kako bi bolje organizirali svoje poslovanje ili diverzificirali svoju gastronomsku ponudu.