AMATERSKI TEČAJ PIZZE
Pizza je najpoznatije i najkonzumiranije talijansko jelo na svijetu, kao i simbol druželjubivosti za stolom. Posljednjih godina, talijanski i međunarodni domovi ponovno su probudili želju za mijesenjem, pečenjem i preljevima na vlastitoj pizzi za dijeljenje s obitelji, prijateljima ili u posebnim prigodama. Scuola Italiana Pizzaioli nudi amaterski tečaj gdje možete postati profesionalni kuhar pizze na jedan dan. Napravit ćete klasičnu okruglu pizzu koristeći sve tehnike i trikove pravog profesionalca: od razvlačenja tijesta do pečenja u profesionalnoj pećnici. Također ćete naučiti prepoznati visokokvalitetne sastojke potrebne za izradu pizze u tavi poput pizzerije, otkrivajući sve tajne od mijesenja do dizanja, od preljeva do pečenja u profesionalnim i kućnim pećnicama. Naši vrhunski instruktori vodit će vas kroz ovo iskustvo, gdje ćete steći vještine, tehnike i sposobnosti za izradu savršene pizze kod kuće.
Tečaj je namijenjen onima koji žele ući u svijet pizze bez profesionalne karijere, otkrivajući tajne stvaranja kvalitetnog proizvoda kod kuće. Ljubiteljima pizze koji žele naučiti i produbiti svoje znanje teorije i prakse potrebne za izradu klasičnih okruglih i pizza iz tave kod kuće, baš kao u pizzeriji.