Fabio Sebastiani Stručna priznanja 4. mjesto u kategoriji pizze od dva dijela na Svjetskom prvenstvu u pizzi…makingscience16 kolovoza 2018
Sandro Batzella Stručna priznanja 1984. 1. mjesto na natjecanju u talijanskoj pizzi, sajam Carrara Tirreno, CT 1985.…makingscience16 kolovoza 2018
Rosa Casulli Stručna priznanja 2006. 3. mjesto u kategoriji pizze s tave na Svjetskom prvenstvu u pizzi,…makingscience16 kolovoza 2018
Roberto De Santis Stručna priznanja Sudac na Svjetskom prvenstvu u pizzi u Parmi 2016. Nagrada profesionalne časti za…makingscience16 kolovoza 2018
Angelo Silvestrini Stručna priznanja Od 2001. do danas, sudac natjecanja u pećnicama na Svjetskom prvenstvu u pripremi…makingscience16 kolovoza 2018
Giorgio Sabbatini Stručna priznanja 2025. 1. mjesto u kategoriji Pizza in Pala, Svjetsko prvenstvo u pizzi, Parma…makingscience16 kolovoza 2018
Joseph Ferraro Stručna priznanja Kvalifikacijski certifikat za suce Svjetskog prvenstva u pizzi Giropizza d'Europa, 1. mjesto Profesionalna…makingscience16 kolovoza 2018
Emanuele Sciortino Profesionalna iskustva 2004. do danas Vlasnik pizzerije Ai Portici, Paternò, Catania 2001-2004 Barmen u Caffè…makingscience16 kolovoza 2018
Paul Abbiati Profesionalna iskustva 2008. – danas Vlasnik i glavni kuhar pizzerije restorana i pizzerije Tilacino 366…makingscience16 kolovoza 2018
Adolfo Rastelli Profesionalna iskustva 2001. i 2002. spasilac u Residence Hotel Paradiso, Martinsicuro Teramo 2001. - 2005.…makingscience16 kolovoza 2018