Skip to main content

Sandro Batzella

Stručna priznanja 1984. 1. mjesto na natjecanju u talijanskoj pizzi, sajam Carrara Tirreno, CT 1985.…
makingscience
16 kolovoza 2018

Rosa Casulli

Stručna priznanja 2006. 3. mjesto u kategoriji pizze s tave na Svjetskom prvenstvu u pizzi,…
makingscience
16 kolovoza 2018

Joseph Ferraro

Stručna priznanja Kvalifikacijski certifikat za suce Svjetskog prvenstva u pizzi Giropizza d'Europa, 1. mjesto Profesionalna…
makingscience
16 kolovoza 2018

Emanuele Sciortino

Profesionalna iskustva 2004. do danas Vlasnik pizzerije Ai Portici, Paternò, Catania 2001-2004 Barmen u Caffè…
makingscience
16 kolovoza 2018

Paul Abbiati

Profesionalna iskustva 2008. – danas Vlasnik i glavni kuhar pizzerije restorana i pizzerije Tilacino 366…
makingscience
16 kolovoza 2018

Adolfo Rastelli

Profesionalna iskustva 2001. i 2002. spasilac u Residence Hotel Paradiso, Martinsicuro Teramo 2001. - 2005.…
makingscience
16 kolovoza 2018
preloader